Begeleiding ingenieursbureau of architect

Als opdrachtgever wilt u een ingenieursbureau of architect inschakelen om een bouwproject te realiseren. Inschakeling van een ingenieursbureau of architect kan door een directe keuze maar vaak heeft u te maken met aanbestedingregels van uw organisatie of wilt u de keuze maken waarbij de kwaliteit van ingenieursbureau of architect een rol speelt.

Bij de begeleiding van een ingenieursbureau of architect kan André Welmer u vanaf het begin van dienst zijn. André Welmer is goed bekend met adviseursbestekken en heeft ervaring met een architectenselectie middels een prijsvraag.

Zodra u een ingenieursbureau of architect hebt ingeschakeld dan is hierbij nog wel een begeleiding noodzakelijk. De ingenieur of architect dient te worden voorzien van de juiste informatie en er moet worden gecontroleerd of er binnen het afgesproken kader wordt gewerkt.

Doordat André Welmer zelf jarenlang als projectmanager bij een ingenieursbureau heeft gewerkt kan André u goed van dienst zijn bij de begeleiding van adviseur of architect.